Beosound level

Çdo dhomë. Çdo pozicion. Çdo moment. Beosound Level ju lejon të lëvizni me muzikën tuaj në mënyra të reja në shtëpi, pa kompromentuar kurrë cilësinë e zërit. Shijoni një përvojë dëgjimi të përsosur në formë të bukur dhe të lëvizshme.

Girl in a jacket
AUDIO SUPERIORe

akustikë e adaptueshme

Një konfigurim i fuqishëm me pesë drivera jep tingull të fuqishëm dhe të plotë që përshtatet bazuar në orientimin e altoparlantit. Zbuloni basin dinamik kur përhapet, qartësi të pakrahasueshme kur është në këmbë ose kur montohet në mur. Kompensimi aktiv i dhomës mundëson që Beosound Level të përshtatë cilësinë e audios për të plotësuar çdo hapësirë – qoftë e madhe, e vogël, e mbushur apo e rrallë. Rezultati: një përvojë dëgjimi e qartë dhe e detajuar në çdo kohë.

DIZAJN DINAMIK

Kompakt dhe krejtësisht i lëvizshëm

Me një dizajn minimalist, me stil skandinav, Beosound Level është krijuar me estetikën, prakticitetin dhe qëndrueshmërinë në thelb. Një dorezë e integruar pa probleme siguron marrjen e lehtë, ndërsa IP54 rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit do të thotë që mund ta vendosni kudo me siguri. Me bateri deri në 16 orë, ky altoparlant elegant është krijuar për ta shijuar në cilëndo dhomë ku vendoset.

Girl in a jacket
Mjeshtëri prodhimi

E krijuar për të rezistuar

Çdo pjesë e Beosound Level është zgjedhur duke pasur parasysh jetëgjatësinë. Nga korniza premium prej alumini e krijuar në Danimarkë, te një dizajn modular që lejon bateritë zëvendësuese, mbulesa prej pëlhure dhe druri të ndryshueshme dhe më shumë. Qëndrueshmëria dhe gjurmueshmëria reflektohen në përshtatshmërinë e dizajnit, si dhe në materiale të tilla si polimeri me performancë të lartë.

Audio 360°

Pozicionim tavoline

Në anën e pasme, Beosound Level bëhet pika qendrore. Altoparlanti zgjeron automatikisht rrezen e audios për t’u dëgjuar nga cilindo dhe kudo në dhomë.

tingull i pasur, i shpërndarë

pozicionim në kembë

Shijoni tingullin e detajuar dhe të plotë kur Beosound Level vendoset drejt. Altoparlanti hap skenën zanore për një përvojë të pasur stereo përpara tij.

Tingull i pastër, gjithpërfshirës

varur në mur

Një kllapë muri opsionale e ngre Beosound Level në një vend të ri. Kur varet në mur, altoparlanti prodhon tingull të përsosur, që mbush dhomën gjatë karikimit.

çIFTI I përsosur

Tingull stereo që vjen me ju

Vendosni një çift stereo në zyrë ose kuzhinë, me Beosound Level. Një dizajn minimalist, i gjithanshëm që duket në shtëpi kudo që ta vendosni. Muzika ku ju dëshironi të jeni.

Tingull superior në një dizajn minimalist, portativ me deri në 16 orë jetëgjatësi baterie. Beosound Level rishpik audion fleksibël të shtëpisë.

Recommended Room Size

10-50 m²
100-500 ft²

Speaker Configuration

2 x 4” woofer drivers
1 x 2” full range drivers
2 x 0.8” tweeter

Amplifier

2 × 30 W class D for woofer
1 × 30 W class D for full range
1 × 15 W class D for tweeter

Frequency Range

39 – 23000 Hz

Maximum Sound Pressure Level @1m

96 dB SPL

Bass Capability

79 dB SPL

Stereo Pairing

Pair two Beosound Level to enjoy a stereo listening experience through the Bang & Olufsen App.
Bang & Olufsen Stereo Pairing is factory default encoded using LC3plus high resolution Codec. LC3plus is licensed by Fraunhofer IIS. Read more on https://www.iis.fraunhofer.de/audio.

Advanced Sound Features

Active Room Compensation
Adaptive Bass Linearization
Position-depended sound staging
Thermal Protection

Customizable Sound EQ

Presets available and fully customisable through Bang & Olufsen App

Designer

Torsten Valeur
Valeur Designers

Materials

Oak Wood
Knitted Fabric
Aluminium
Polymer

Weight

3.3 kg

Dimensions

34.8 W x 23 H x 5.6 D cm

Power consumption

Typical 25 watts
Standby: 4,5 watt

Power Supply

Fabric or polymer power cable
Easy charger solution

Battery Playtime

Up to 16 hours at typical listening volumes

Charging Time

3 hours of charging time for 100%
2 hours of charging time for 80%

Bluetooth Version

5.0

Wi-Fi

Dual band WLAN 2.4 & 5 GHz
IEEE 802.11 b/g/a/n/ac

Streaming services

AirPlay 2
Chromecast built-in
Spotify Connect

Integrated music services

Bang & Olufsen Radio

Inputs and outputs

1 x Line-in/optical combi-jack
1 x Ethernet 10/100 Mbit
1 x USB-C
1 x Easy Charge Solution

Voice Assistant Integration

Google Voice Assistant built in

Remote control

Bang & Olufsen App
Beoremote One BT